Älykoti hälytinpaketti 1

Kodin hälytysjärjestelmä sekä automaatiojärjestelmä samassa paketissa!

Täysin suomenkielinen käyttö! Lataa ilmainen sovellus sovelluskaupastasi! 

  • Peruspaketti sisältää keskusyksikön, 1 ovi-ilmaisimen, 1 liikeilmaisimen, 1 älypistorasian. Ovi-ilmaisin mittaa myös lämpötilaa sekä valon määrää, joten voit koska vain tarkistaa puhelimesta kotisi lämpötilan.
  • Valikoimassamme on runsaasti erilaisia ilmaisimia: liikeilmaisin, ovi-ilmaisin, savuilmaisin, vesivuotovahti, älypistorasia sekä ohjattava lampunkanta. 
  • Meiltä saat paketin juuri sinulle räätälöitynä - kaikki tarvikkeet valmiiksi ohjelmoituna. Sinun ei tarvitse kuin ladata sovellus ( Airlive SmartLife Plus ) puhelimeen, kiinnittää tarvikkeet paikoilleen ja käyttö voi alkaa!
  • Järjestelmä liitetään kodin wifi-verkkoon ja sen sovellus on ilmainen, joten sen käyttämisestä ei tule mitään kuluja!
  • Hälytyksen sattuessa järjestelmä lähettää ilmoituksen puhelimeesi sekä sireeni alkaa soimaan.
  • Hälyttimen päivittäinen käyttö onnistuu helposti joko puhelinsovelluksella tai avaimenperämallisella kauko-ohjaimella.

 

Järjestelmään voidaan luoda erilaisia asetuksia eri tilanteita varten. Voit esimerkiksi ohjelmoida älypistorasian toimimaan tiettynä kellonaikana tai silloin kuin liikeilmaisin havaitsee liikettä, jolloin siihen kytketty valaisin palaa halutun ajan. Voit myös laittaa älypistorasian päälle etänä sovelluksen avulla - esimerkiksi ennen mökille lähtöä, jolloin pistorasiassa oleva patteri lämmittää sinulle mökin valmiiksi lämpöiseksi. Älypistorasiat sisältävät myös energiakulutusmittarin, joten näet puhelimesi ruudulta reaaliaikaisesti kuinka paljon sähköä älypistorasiaan kytketty laite kuluttaa milläkin hetkellä

Ovi-ilmaisimissa on myös lämpötila-anturit, joten kodin lämpötilan seuranta onnistuu helposti sovelluksen kautta. Ovi-ilmaisin mittaa myös valaistusta, joten voit halutessasi ohjelmoida älypistorasian tai ohjattavan valaisinkannan menemään päälle pimeän tullessa. 

 

Järjestelmään voi kytkeä yhteensä 232 lisälaitetta.

 

Voit liittää tähän järjestelmään mitä tahansa z wave plus–tekniikalla toimivia tuotteita joten vain mielikuvitus on rajana sille mitä voit tällä järjestelmällä tehdä. Voit liittää järjestelmään paljon erilaisia mittausantureita, kuten ilmankosteus- ja lämpötila-antureita. 

Voit käyttää järjestelmää myös turvapuhelimena; hankkimalla järjestelmään kauko-ohjaimen voit käyttää sen paniikkipainiketta, jolloin keskusyksikkö tekee hälytyksen ja välittää ilmoituksen eteenpäin.

Sovelluksen avulla voit myös katsoa kellonajat milloin ovi on avattu, milloin liikeilmaisin on havainnut liikettä tai milloin kauko-ohjaimilla on ohjattu valvontatila päälle/pois, joten kulunvalvonta onnistuu myös helposti!

 

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: