KOODILUKKO EH-LP-908

KOODILUKKO EH-LP-908
Tuotekoodi: EH-LP-908
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 249,00€
Veroton: 200,81€

Vaihtoehdot


* Lukon kätisyys:

Määrä:     - TAI -   Lisää toivelistaan
Lisää vertailuun
Liittyvät tuotteet

Asennuspalvelu, Pirkanmaa seutu

Asennuspalvelu, Pirkanmaa seutu

190,00€
Lisää koriin

Koodinäppäimistöllä varustettu HighTech-lukko EH-LP-908

Koodinäppäimistöllä varustettu hopeanvärinen HighTech-lukko EH-LP-908. Koodilukon mukana tulee myös 5kpl avaimia, joilla oven voi myös halutessaan avata. Tähän huipputeknologiseen Birkegaarden-lukkoon voi taltioida yhteensä kymmenen eri koodia koodilukkokäyttöön. Lukko toimitetaan sekä sisä-, että ulkoyksiköllä, jotka korvaavat vanhan lukon avain- ja kahvaosuuden kokonaisuudessaan.

Lukko on suunniteltu pohjoisen vaativiin olosuhteisiin ja sen käyttölämpötila on -40 C - +50 C astetta. Lukkoa voidaan operoida sekä sisä- että ulkopuolelta. Lukko toimii sisäyksikköön asennettavilla 3kpl AA-paristolla, joten se ei tarvitse kaapelointia.

Koodilukko on erittäin helppo ohjelmoida vastaamaan yksilöllisiä käyttötarpeita ja sen ominaisuudet kattavat kaikki nykyiset vakuutusvaatimukset. Sitä on erittäin helppoa ja turvallista käyttää ja siitä pitävät koko perhe - niin aikuiset kuin lapsetkin. Koodilukko EH-LP-905 on oikea valinta, kun arvostat avaimettomuutta, jokapäiväistä mielenrauhaa, huippumuotoilua ja optimaalista käyttömukavuutta. Haluamasi lukon kätisyyden saat valittua oheisesta alasvetovalikosta.

Koodilukkoa voi käyttää lähes kaikkien lukkorunkojen kanssa (mm. yleisimpien käytössä olevien lukkorunkojen kanssa: Abloy LC102, LC100, 4190, 4180 ja LC204), joten lukkorunkoa ei tarvitse vaihtaa.

Lukkojen erot: 

Koodilukko EH-LP905: 10 koodia (toiminnoiltaan sama kuin EH-LP908; vain ulkonäkö on erilainen)

Koodilukko EH-LP908: 10 koodia (toiminnoiltaan sama kuin EH-LP905; vain ulkonäkö on erilainen)

Sormenjälkilukko EH-LP808: 99 sormenjälkeä ja 99 koodia

 

Katso Youtuben videolinkit

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: