Tietosuoja

Tietosuojaseloste  -päivitetty 24.5.2018

KÄYTTÄMÄLLÄ VERKKOSIVUSTOAMME JA/TAI ANTAMALLA MEILLE HENKILÖTIETOJASI ANNAT NIMENOMAISEN SUOSTUMUKSESI SIIHEN, ETTÄ VOIMME KÄSITELLÄ ANTAMIASI HENKILÖTIETOJA SELLAISILLA TAVOILLA JA SELLAISIIN TARKOITUKSIIN KUIN ALLA OLEVASSA TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖSSÄ KUVAILLAAN HENKILÖTIETOJA KOSKEVIEN, VOIMASSA OLEVIEN LAKIEN JA SÄÄDÖSTEN MUKAISESTI.

OLEMME SITOUTUNEET SUOJELEMAAN JA KUNNIOITTAMAAN YKSITYISYYTTÄSI. ALLA OLEVA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ MÄÄRITTÄÄ MITEN SINULTA SAATUJA TIETOJA KÄYTETÄÄN JA KÄSITELLÄÄN YHTIÖSSÄMME.

 

1. Rekisterinpitäjä
Access Home Electronics Oy
Åkerlundinkatu 11 A
33100 Tampere
Y-tunnus 2133062-3

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö
Jori Achrén
020-7969481
jori.achren@kotihalytin.fi

3. Rekisterin nimi
Access Home Electronics Oy:n ja www.kotihalytin.fi ja www.kotihalytin.net-verkkopalvelun asiakasrekisteri.

4. Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisterin käyttötarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakasrekisterin ylläpitäminen, sekä asiakkaiden tilausten ja ostosten käsittely, toimittaminen ja arkistointi. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Access Home Electronics Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Access Home Electoronics Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erikseen kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojan julkaiseminen ilmoittamalla siitä Access Home Electronics Oy:n asiakaspalveluun tai sähköpostitse: myynti@kotihalytin.fi.

5. Tietosisältö
Rekisteri sisältää seuraaviea tietoja: Etu- ja sukunimi, yritys ja Y-tunnus, postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja matkapuhelinnumero, tiedot tilauksista sekä muita asiakkaan luvalla kysyttyjä tietoja.

6. Tietolähteet
Tietolähteenä on asiakasostojen- ja tilausten, sekä yhteydenottopyyntölomake verkossa yhteydessä kerätyt asiakastiedot.

7. Tietojen luovutus ja säilytys
Tietoja ei luovuteta Access Home Electronics Oy:n ulkopuolelle. Henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä. Säilytämme tietojasi Euroopan talousalueella (ETA). Tällaisissa maissa on on vastaavat lait kuin Suomessa koskien tietojasi.

8. Rekisterin suojaus
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää kotihalytin.fi:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella.

9. Oikeutesi

Sinulla on oikeus päästä tietoihisi, oikeus saada rekisterissämme olevat tiedot korjatuiksi, oikeus saada tietosi poistetuksi ja oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojesi käsittelyä. Sinulla on myös oikeus kieltäytyä vastaanottamasta markkinointia ja jossain tilaanteessa oikeus saada tietosi siirretyksi sinulle tai kolmannelle osapuolelle.